'ALO !!!

Neke čudne materije, teku mi kroz arterije...

jovanov123 | 03 Novembar, 2010 00:57

Da li je to ljubav ili alkohol, pitam se sad?

Naravno uvek ima i jednog i drugog, ljubav prema pivu...

Ali, ovim putem želim da izdam saopštenje svim muškarcima da dobro razmisle kada im nepoznata ženska osoba ponudi pivo. Jer mnoge žene ga koriste kao drogu kojom mame osobe muškog pola i kasnije siluju. Ta vrsta droge se nalazi u tečnom stanju i svuda je ima: u flašama, čašama, burićima i na točenje, znači dostupno.

Žene tj. seksualni napadači ga koriste na žurkama i u barovima da bi ubedile svoje muške žrtve da idu sa njima do njihove jazbine ne bi li spavali sa njima.Dovoljno je da navedu muškarca da popije par komada i onda ga jednostavno ili pod pretnjom pozove svojoj kući na seks bez obaveza.

U ovakvim situacijama muškarci ostaju bespomoćni. I posle nekoliko piva, muškarci podležu nagonu da spavaju sa mnogo pokvarenim, neprivlačnim ženama koje ih, na njihov šarm i lepotu , nikada ne bi privukle. Jutro posle pijenja piva muškarci se bude sa bledim sećanjem na to šta im se dešalavo prethodne noći, šta su činili, ali najčešće se bude sa poznatim osećajem da se nešto loše dogodilo.

U drugim slučajevima, nesrećnici koji ne znaju šta li su Bogu zgrešili pa im se to dogodilo, kratki su za ušteđevinu, putem poznate prevare zvane ''veza''. U najgorim slučajevima, žene lukavo uhvate nedovoljno spremne muškarce( koji su mladi,jaki i glupi ), na duži oblik ropstva i mučenja, poznat kao ''brak''.

 

Ako ste žrtva ovakve prevare, ili slične, postoje udruženja za podršku muškarcima, gde možete da popričate sa slično prevarenim personama.

Slične priče možete naći  u ''Zov prirode'' i ''Mi i životinje, ima li razlike?'' ....... LaughingTongue out 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb