'ALO !!!

Kako nekad tako i sad.......

jovanov123 | 10 Novembar, 2010 01:28

danas nema mleka, danas nema hleba
zato jedi govna, možda tako treba                                            
neće te pretući, samo dobar budi
danas nema nikog, danas nema ljudi

danas nema sunca, danas nema neba
ni sam sebe nemaš, ali tako treba
danas samo stoka, gleda ispod oka
odvali ti pendrek i baci u jembek 

danas nema struje, danas nema vode
ne sme da se čuje, nema ni slobode
šiptari se kote, jebem te živote
kod njih ima beba ali tako treba

danas nema love, štampaju se nove
danas nema časti, ali ima vlasti
meni nije jasno ko me tako sjeba'
lipsavam k'o pas, ali tako treba

ja nemam snage, nemam pojma, nemam ništa
pa zato odo' ja u večna lovišta
i bolje ja odo' u čamov sanduk drven
nego da sam crven..... 

Da li da ustanem ili da odustanem...

jovanov123 | 08 Novembar, 2010 22:27

Svakom od nas se desilo da da sebi malo oduška i razmišlja o tome do kad će živeti i kako će umreti...

Poslednjih par dana, kolega na fakultetu kljuca po mozgu meni i okolini kako je njemu životni san da CRKNE u 25-oj....Smile

Onda me je naveo na razmišljanje, i došao sam do dva zaključaka....

- Ako će da me udari nešto na ulici, neka me udari nešto glomazno, masivno, da me razvuče po ulici. Važno je da ne osetim, pa neka me srtužu sa asfalta dva dana....

- Ako doživim duboku starost, i kad krenem da se vučem okolo kao kornjača, bolje da sebi skratim muke nego da maltretiram sebe i svoju porodicu...

 

Ne znam zašto, ali sebe smatram za štetočinu, gde ja prođem tu trava ne raste....Smile

Ne baš štetočinu kao što su pacovi, ne širim zarazu, nije da imam polne bolesti ili hepatitis abecedu, a ni za to nisam baš siguran, sve dok ne uradim testove....

Nemam nikakve prihode ali zato imam enormne rashode, meni u prilog ide to što studiram i što učestvujem u društveno-korisnim radovima tj. s' vremena na vreme operem sudove i usisam kuću, ne toliko često koliko bih trebao... Keva mi već duže vreme priča kako sam skup za izdržavanje, da će da me uda za neku elokventnu ''snajku'', ne bi li me skinula sa budžeta...

Ovo može i da dođe kao lični oglas, čisto da Kevi skratim muke. Tako da, ako ima zainteresovanih neka se jave na dobro poznati broj ili na mail....Smile

Ne znam zašto sam pisao o ovome, možda postoji veoma dobar razlog, ali ipak nisam siguran, ili čisto da ubijem dosadu..... Undecided Laughing

 

Imam lud da sam papir...

jovanov123 | 08 Novembar, 2010 01:01

Da se nadovežem na prethodnu priču...

Tokom analiza i testiranja, bili smo podeljeni u grupe po nas 15-ak, dok su jedni vadili krv drugi su bili kod dermatologa i tako sve u krug....

Došli mi na razgovor sa psihijatrom. Sedimo u čekaonici, ulazimo po četvorica na razgovor. Zvala pot.poručnika da mu kaže da ne galamimo, posle minut izlazi totalno izbezumljen: - Momci srećno vama, ova nije normalna...

Ušli mi, krene lagana priča, predstavili se, ko smo, odakle smo, sve normalno...

Pitala čime nam se bave otac i majka? Mi krenemo redom da odgovaramo, prvo Milan.

Majka je trgovac, a otac radi kao menadžer u jednoj firmi kod Konja na Trgu.

Tu ga je prekinula, i počela da urla...

Kako smeš da kažeš kod Konja!? Jesi li ti normalan!? Znaš li ti čiji je to spomenik!? To ti je spomenik Kneza Mihaila, i ne kaže se na Trgu nego na Trgu Republike!!! Kako te nije sramota!?

I onda mi je, potpuno mirnim glasom, rekla da ja odgovorim.

-Majka je domaćica, otac je taksista...

A taksista, koja firma? Koji broj? Jel' ovde u Beogradu?

-Ne znam, pre par dana je menjao firmu. Jel' toliko bitno?

Naravno da nije bitno! Ovde ja postavljam pitanja! Ćuti tu!

Nakon toga je rekla ostalima da izađu a ja da ostanem.

Znaš šta? Ja ću ovde napisati da si prošao, ali hoću da dođeš za 5 dana u KBC na Karaburmi na ponovni razgovor. Ali obavezno dođi sa ocem.

Meni kroz glavu, ova il' se loži na taksiste il' oće da se grebe za vožnje.

- A u KBC kad dođem, koga da tražim? Kako se zovete? Koja soba?

Nebitno samo ti dođi, ali obavezno sa ocem, i na šalteru traži neuropsihijatra.

Sve se mislim, ako na šalteru budem pitao, samo će da bude, paf šamar, navuku košulju i pravac ludara

-Dobro, za pet dana, KBC Karaburma, u redu. Mogu da idem?

Ali sa ocem obavezno da dođeš, nemoj da zaboraviš. Ovde sam ti pisala da si prošao razgovor.

- Da, da, sigurno... 

Ma pazi što ću da dođem, nisam toliko lud...Smile 

 

 

 

Kaži ko te ljubi dok sam ja na straži....

jovanov123 | 07 Novembar, 2010 03:27

Prijavio sam se za vojnu akademiju, i dobio poziv da idem na testiranje. Tri dana na akademiji, lekarski pregledi, psiho testovi i fizička spremnost.

Koliko sam čuo i informisao preko interneta, uslovi su bili idealni. Školovanje, polaganje C kategorije, obuka skijanja na Kopaoniku, služenje vojnog roka, čin pot.poručnika nakon akademije i zaposljenje u vojsci gde je beneficirani radni staž, šta reći više? 

Otišao do devojke da se pozdravim, poželela mi sreću i sva je bila istripovana kao da me neće videti mesec dana. Pobogu srećo ne idem na ratište. I nakon toga pokupim stvari i odem.

Stigli ortak i ja, tamo nas dočekao pot.poručnik i uveo nas u dom, pokazao gde je šta i na prvi pogled fino je izgledalo. Prva noć, vatreno krštenje, malo nervoze i niko ne spava. Ja sam pokušao da zaspim, ali sam se vrteo satima, kao da imam gliste u dupetu. Počelo ćebe da me bocka, pogledam kad ono ćebe iz 40-tih godina, dal' su ovo ikad prali? I tome slična pitanja su krenula da mi se vrmzaju u glavi...

Sutradan uveče nakon rađenih analiza i lekarskih pregleda smo imali slobodno, mi krenuli u TV salu, taman treba Barsa-Real da počne.  Došli mi, kad tamo sobna antena stoji na TV-u. Pokušavamo da nađemo kanal, kao da iz Kambodže tražimo signal. 

Tako da od zanimacije ništa posebno nije bilo, morali smo da improvizujemo. Sve u svemu bilo je super, bio je vikend, od oficira nije bilo nikog. Sve informacije u vezi obuke i školovanja smo  imali iz prve ruke jer su ostali na dežurstvu par ''studenata'' tj. nesrećnika jer su trebali da imaju slobodno.

Na kraju iz meni nepoznatih razloga nisam bio primljen. Ko zna zašto je to dobro.

Ko rano rani sam u nju upada al' ćud nikada.....

jovanov123 | 05 Novembar, 2010 00:45

Jutro svanulo, ja fino naspavan i oran, krenem na predavanja...

Uđem u bus, a na sledećoj stanici se napunio, nema gde da pljuneš..

Ja ne mogu da stojim normalno, skroz iskrivljen, tolika je gužva da ne mogu telefon da izvadim iz džepa, jer na svakoj stanici viču : ''Ma ima mesta, 'ajde poguraj malo''......

Gledam okolo, sve se mislim, gde ste penzioneri krenuli, penzija pre 5 dana bila, provereno znam jer sam čekao kilometarski red da platim račune.

 

Ne znam zašto, ali jednoj babi je palo na pamet da sa sredine ode pozadi. A baba jednom nogom u grobu, drugom u autobusu. Kako pored koga prođe i zgazi tako je pitaju : ''Gde ćeš baba, vidiš da je puno''? ..... A baba ne ferma nikog ni dva posto, nikom da se izvini. Prođe pored mene, zgazi me, izvinjenje bi bilo dovoljno, a ona mumla: '' aauu ova omladina, ne može da se prođe od njih''.

Malo je falilo da joj se proderem: '' Šta od omladine sve penzioneri u busu, idi baba umri, sad si našla da se švrćkaš okolo ''. 

Stig'o do Trošarine treba da izađem, deda jedan stao na vrata ne planira da se mrda. Svi ga guraju a on i dalje ne mrda i još je digao ruke, ne zna gde će. Provučem se nekako i pitam ga zar ne bi bilo lakše da je sišao pa da se vrati. I on promumla: ''auuu ova omladina, sve im smeta''. Meni para na uši krenula.

Taman da siđem, rulja pred vratima, nemam gde da prođem. Samo je falilo da krenu unutra i da me unesu, morao sam da se laktam da bih našao izlaz. Doživaljam nervni slom, krenem da im psujem sve po spisku, i uzduž i popreko.

I poteram dalje, kad na prvom pešačkom uleti kreten sa džipom u krivinu nekih 50-60km/h. A zeleno je bilo za pešake, malo je falilo da me udari, da me je udario ne bih ni osetio, tačno bih mu pod točkove leg'o.

Stignem nekako na predavanje, a profesor pominje blogove. Sve se mislim, sto mu blogova, moraću i o ovome da pišem.....Smile

 

Neke čudne materije, teku mi kroz arterije...

jovanov123 | 03 Novembar, 2010 00:57

Da li je to ljubav ili alkohol, pitam se sad?

Naravno uvek ima i jednog i drugog, ljubav prema pivu...

Ali, ovim putem želim da izdam saopštenje svim muškarcima da dobro razmisle kada im nepoznata ženska osoba ponudi pivo. Jer mnoge žene ga koriste kao drogu kojom mame osobe muškog pola i kasnije siluju. Ta vrsta droge se nalazi u tečnom stanju i svuda je ima: u flašama, čašama, burićima i na točenje, znači dostupno.

Žene tj. seksualni napadači ga koriste na žurkama i u barovima da bi ubedile svoje muške žrtve da idu sa njima do njihove jazbine ne bi li spavali sa njima.Dovoljno je da navedu muškarca da popije par komada i onda ga jednostavno ili pod pretnjom pozove svojoj kući na seks bez obaveza.

U ovakvim situacijama muškarci ostaju bespomoćni. I posle nekoliko piva, muškarci podležu nagonu da spavaju sa mnogo pokvarenim, neprivlačnim ženama koje ih, na njihov šarm i lepotu , nikada ne bi privukle. Jutro posle pijenja piva muškarci se bude sa bledim sećanjem na to šta im se dešalavo prethodne noći, šta su činili, ali najčešće se bude sa poznatim osećajem da se nešto loše dogodilo.

U drugim slučajevima, nesrećnici koji ne znaju šta li su Bogu zgrešili pa im se to dogodilo, kratki su za ušteđevinu, putem poznate prevare zvane ''veza''. U najgorim slučajevima, žene lukavo uhvate nedovoljno spremne muškarce( koji su mladi,jaki i glupi ), na duži oblik ropstva i mučenja, poznat kao ''brak''.

 

Ako ste žrtva ovakve prevare, ili slične, postoje udruženja za podršku muškarcima, gde možete da popričate sa slično prevarenim personama.

Slične priče možete naći  u ''Zov prirode'' i ''Mi i životinje, ima li razlike?'' ....... LaughingTongue out 

Prošlosti... nisi bila Bog zna šta...

jovanov123 | 01 Novembar, 2010 00:52

Dok su vršnjaci imali probleme sa alkoholom, porodicom, novcem ja sam se susreo sa dva najgora zla, sa sektom i drogom. Bila je to neka mala sekta u usponu,dobre propagande i sa finim obrtom novca.

Jednog dana mi je igrom slučaja dospeo letak u ruke, po običaju ne čitam letke ali bacio sam oko da vidim šta je. Na njoj je pisalo da je to društvena organizacija tj. skup ljudi koji su nezadovoljni svojim životom. Raspitao sam se kod ortaka o čemu se radi. I ako je izgledalo nebulozno na prvi pogled, ortak mi je rekao je to grupa normalnih ljudi i ono najvažnije da je dobar obrt novca. Ja onako mlad i zelen, delija momak, otišao sam sa ortakom na taj skup, da vidim o čemu se tu radi.

Okupljanje je bilo u starom atomskom skloništu gde je inače stoni tenis klub. Osnivač te grupe je bio jedan gastrabajter, niko mu nije znao ime ali svi su ga zvali čika Paramutin. Kada sam se prvi put pojavio sve mi je bilo nepoznato i novo ali su me dobro prihvatili. Paramutin je svima kupio po mobilni telefon, marke Nokia 3310 koji je tada bio hit. Stalno nam je kupovao klopu, firmiranu garderobu, uvek si mogao njemu da se obratiš ako su ti bile potrebne pare i slično. Nakon nekog vremena sam shvatio da su u pitanju mutni poslovi.

Prvo su počeli nekakvi obredi, potom se nisu pojavljivali neki likovi koje sam znao iz viđenja, a kasnije sam saznao da su poginuli odrađivajući neke zadatke. Nakon što sam saznao hteo sam da odustanem, ali je već bilo kasno, pod pretnjom nisam smeo. Sutradan me je čika Paramutin poslao da odnesem paket na određeno mesto. Nisam znao šta je u pitanju ali me je strašno interesovalo, bila je droga.

Iz dana u dan sam nosio pakete po celom gradu, sve dok jednog trenutka nisam otvorio paket i probao, sa mišlju jednom se živi i valja sve da se proba. Tada mi se svidelo,prepustio sam se čarima droge, mislio sam da je to ono što me čini drugačijim, zajedno sa tim polako se menja moje ponašanje,želje i način života. Paramutin mi je nakon nekog vremena zavrnuo slavinu, nema para nema droge. Počeo sam da kradem, iznosio sam stvari iz kuće. Roditelji kad su saznali izbacili me iz kuće,a čika Paramutin je digao ruke od mene. 

Spavao sam gde sam stigao,jeo iz kontenjera, ma pravi boemski život. I tako kao klošar mesec dana nisam se nikom obratio za pomoć. Sve dok jednog dana dok sam spavao u jednom sokaku u centru grada, prišao mi je čovek. A ja kad sam ga pogledao, u kontuznom stanju, činilo mi se da vidim svetca sa oreolom oko glave. Kao u filmovima pružio mi je ruku kao i odveo me u grupu za odvikavanje čiji je bio član . I tako sam pobedio dva najveća poroka koja postoje.

 

Heeej, kako ti je sad?

jovanov123 | 30 Oktobar, 2010 01:31

Svratio ja do brata (od tetke), red je bio, nismo se videli par meseci...

Posle sat vremena dobrog ćaskanja, zvoni mu telefon.Zove ga ortak, skupilo se društvo, pijančenje na pomolu.Brat ga pita jel' nije problem i mene da povede, ma kakvi u fazonu što nas je više to i bolje...

Došli mi, njih 10-ak se okupilo.Lagano upoznavanje sa svima, lagana muzika, sve je ok. Na početku ekipa se raspričala, prvi put u situaciji da sedim i ćutim, onako stidljiv, ne bih da lupetam gluposti a ne znam ljude... Nije prošlo ni sat vremena, od cigara se vinuo dim a mi kao guske u magli. Od pića je bilo svašta, džudžubana viski, pelikanizacija (gorki list), domaća medovača, dunja, šljiva, bilo piva, vina, tekila ma ko je šta hteo,i to u enormnim količinama,minimum za 30 ljudi.

Posle određenog vremena, svi pripiti, pričam sa svima kao da ih znam godinama, 

Krenule igre za igrom, cugopol, rakija-fote (ne znam kako da nazovem, sve na eks), beer pong, ma milina... 

Potom počela žurka, došlo njih još 30-ak, očepili muziku, opšti haos, komšije se žale, ma važno da je nama super....Laughing

Taman smo zavšili u neko normalno vreme kad ljudi kreću na posao, pijani kao letve nikom se nije išlo kući, pa smo polegali ko je gde stigao, par njih se usrećilo pa su polegali u krevet, većina njih po podu, ja sam našao ćebe pa sam se prepustio čarima kade....Smile

 

Može se reći da su pobožni...

jovanov123 | 28 Oktobar, 2010 23:31

Prosto rečeno, ovo su kraljevi ....Smile

Ja sam morao 4 puta da gledam, da bih svakog posebno pratio da vidim šta radi....Laughing

 

 

Izvol'te šta ćete da popijete idite u....

jovanov123 | 27 Oktobar, 2010 00:54

I opet kod ortaka Cuxa,zvao me da mu objasnim informatiku,koju je spremao za ispit...

Retko ko sprema ispit trezan,i naravno mi nismo hteli da prekidamo tradiciju.

Kaže da drmnemo po koju domaću,ode on po flašu kad ono nema ništa...Potraži on još malo i nađe orahovaču(domaću).Pio sam je par puta i mnogo je dobra,rekoh ajde i tvoju da probam.I sipa nam on po čašicu i pomirišem,nekako mi čudno,kao da nije orahovača.On mene ubeđuje da jeste,da ga ne tupim mnogo nego da probam.I ja naravno eksiram,kad samo na nos mi nije izašla.

"Daj čoveče jesi li normalan,pa sa ovim možeš da ribaš šporet.Bolje da si mi dao domestos,kad bolje razmislim daj ti meni domestos da isperem ovo čudo".

On u čudu:"Daj brate ne lupaj,nije valjda toliko loše".Kad je popio ostala mu u grlu.

Nekako smognem snage i popijem par čašica,sve sam se plašio da ću početi da haluciniram,koliko mi nije bilo dobro.

Sve u svemu,taj ispit je pao.Pa me zvao opet pred sledeći ispitni rok i čekao me je sok.... :D 

Srbin je lud,srbin je proklet

jovanov123 | 26 Oktobar, 2010 03:09

Retko kome se dešavalo da mora u rođenu kuću da uđe kroz prozor.Ko god da je to radio,naravno koristio je prozor od sobe.U mom slučaju više puta sam ulazio kroz prozor nego kroz vrata...

Nego,leto je,svako drugo veče blejim ko Cuxa,igramo PES,i naravno krenem kući u normalno vreme tri,pola četiri,kad ispred kuće setim se da nisam poneo ključ,rekoh verovatno su ostavili otključano,znaju da nisam poneo.Jok zaključano,svi spavaju,zvonim,lupam,zovem na telefon niko ne ustaje,topovi da zapucaju oni bi spavali...

I posle pola sata blejanja ispred vrata kao klošar,rešim da pogledam koji je prozor ostao otvoren,obiđem oko kuće svi otvoreni na kip,jedino od kupatila je otvoren.Sve se mislim,dal' da uletim kao nindža ili da se vratim kod ortaka,ma kroz prozor.Krenem ja glavom,ušao do pola,gledam nema za šta da se uhvatim,ako nastavim ima da se razbijem k'o zvečka.Vratim se pa dobro razmislim.Sad je frka,ako krenem prvo nogama ima da pocepam trenerku,a greota tek sam je kupio,žao mi bilo para.Lepo skinem trenerku,uvatio se za gredu i onako u gaćama i majici uletim nekako kroz prozor,sva sreća da niko od komšija nije prošao,tri ujutru,ko bi normalan bio napolju. I napokon kad sam ušao,toliko sam se divio svom manevru,da sam morao da izmerim kojih je dim.prozor.Nije mi bilo jasno kako može jedna somina visine 190cm i 100kg težine da uđe kroz prozor koji je 45x45cm.

Stvar je u tome,da o ovome ne bih sada pisao da mi se nije desilo opet,pre nekih pola sata.Ista priča,bio kod ortaka igrali PES,krenuo kući u tri sata bez ključa i naravno zaključano.Svi spavaju,zvonim i niko ne planira da ustane,opet ista procedura obišao sve prozore da vidim ima li koji otvoreni i opet samo od kupatila.Šta ću gde ću opet kroz prozor,nema mi druge.Sva sreća što su mi ostale merdevine napolju,pa su mi olakšale posao...

 

Heineken

jovanov123 | 25 Oktobar, 2010 00:25

Nema muškarca koji nije video makar jednu Heineken reklamu,ako kojim nesrećnim slučajem postoje takvi oni su grešnici,beznadežni slučajevi...

Reklame su im jednistvene,ima nekoliko njih koje i dan danas kada ih gledam ne mogu da prestanem da se smejem...

Ubedljivo najgledanija na YouTube-u je "san svakog muškarca" koja je odgledana skoro 9 miliona puta.

Meni ubedljivo najbolje su "san svakog muškarca","oooops" i "men with talent".Te reklame su pobedile jer onakve izraze lica,bilo da je radost ili tuga,nisam video u životu.Ono treba doživeti....


Evo linkova nekoliko najgledanijih Heineken reklama.Pa mi recite šta mislite...

Oooooops http://www.youtube.com/watch?v=tHDT1CbI-74

Men with talent http://www.youtube.com/watch?v=58-9Ae9cvDI 

San svakog muškarca http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY

Jennifer Aniston http://www.youtube.com/watch?v=xZbfGLbTKyw

Kako privući vanzemaljce http://www.youtube.com/watch?v=neoUi4poCXI

Brad Pitt http://www.youtube.com/watch?v=qaqmGanS8Gc

Heineken http://www.youtube.com/watch?v=3M8Dp7wGBe4

 

 

 

 

 

Hoću majko hoću

jovanov123 | 24 Oktobar, 2010 20:56

Ne pamtim baš ali ima par godina...Nova godina se bližila,nema više euforije među ljudima kao nekad,važno je bilo otići negde opiti se i proveseliti,nije važno s'kim...

Nešto sam žestoko usrao,moji nisu hteli da mi daju pare,rekli,odradi neki poslić pa idi.Sve se mislim,gde da nađem šljaku na par dana a već sredina decembra,koga da ubijem za novce...Nego blejao kod ortaka Cuxa,zvali ga na telefon iz omladinske.Radna akcija je u toku,čisti se sneg u gradu,javi se ujutru u parking servis na Zelenom vencu,traži Bodžu,i povedi još nekog ako možeš.

Kad mi je to rekao,meni od jednom toplo oko novčanika koji je naravno bio prazan kao državna kasa...

Sutradan ujutru mi se uputili kod Bodže,mi kod njega on već pijan,mi u fazonu to legendo kad pre...Uvali on nama po lopatu i marker i kaže:"Nađite ekipu idu kroz Narodnog fronta",a Cuxu pao mrak na oči,išao je u Teslu a nije se pojavio u školi.Krenemo mi a on kao nindža,navukao šal i kapu jedva mu oči virile,ortaci ga provalili i dobacivali iz učionice:

"To Cux legendo,bravo kralju bravo narkomane",koma.... :D

Prolazili kroz ceo centar,opušteno mi po sred ulice,kao da smo oslobodili Beograd,boli nas uvo,nas je Bodža poslao,Bodža legenda...

Sve u svemu,odradio sam par dana,više sam šetao sa lopatom na ramenu,nisam ni radio Bog zna šta.Bili na ulici po 5-6 sati a šef piše 8,nama super,po danu bio sam dobar 20-ak evra,milina...

Čak su nas i penzioneri molili da im ispred zgrade očistimo,ortak i ja se dobrovoljno javili,da se odvojimo od ekipe da zablejimo negde nismo ni očekivali da će da plate ta čišćenje,kad ono nas iznenadili pa po jednog vajferta nam dali,mi srećni kao da nikad nismo videli pare...

I tako i ove godine sam dekintiran,i željno iščekujem da napada sneg,ne bih li otišao kod Bodže... 

Za ideale ginu budale...

jovanov123 | 22 Oktobar, 2010 00:59

Meni nisu jasni ljudi koji pomno prate farmu i ostale reality show emisije...U isto vreme me plaši i činjenica da te emisije zgrću goleme novce...

Teško je poverovati da toliki narod uzaludno troši vreme i novac,da ostaju budni do jutra ne bi li slušali sumanute baljezgarije...I sve to rade iz zabave,jer nemaju pametnija posla...

Neverovatno je kako postaju toliko popularne da se termini opušteno rasprodaju susednim državama i to sigurno ne za male pare...

Glupost na stranu,nego kad je čovek prvi put rekao " 'Ajmo tri meseca snimati idiote" verovatno je naišao na podsmeh producenata,a u stvari je reč o čoveku koji je nesvesno  stvorio svetski fenomen,pošto se takve emisije emituju širom sveta...

I šta to govori o ljudima? Da su nesposobni da nađu drugu zanimaciju...Naravno,većina i nema alternativu,bar na televiziji...Danas klinci po ceo dan bulje u televizore,igrališta su skoro pa prazna,a do pre 5-6 godina na terenima nisi imao gde da pljuneš koliko su bili puni...

Nije da je situacija fantastična,ali i dalje postoji određen broj ljudi koji svoju energiju i kreativnost ne usmeravanju isklučivo na debile i ovce...

 

 

Pobeći negde...daleko što dalje,gde ne trebaju pilule za spavanje...

jovanov123 | 22 Oktobar, 2010 00:23

 

Sreda jutro...zvoni telefon....

"E brate,gde si?šta radiš?"

"Spavam"

"Ajde na PES,skinuo sam 11, ajde da opikamo malo"

"Čekaj malo,nisam oči otvorio,moram na predavanja,kasnije"

"Nego da te pitam imaš kolica?"

"Šta će ti kolica?"

"Pa stig'o mi ugalj,nego šta radiš u subotu?"

"Koliko znam,ništa"

"Taman da dođeš da to preturimo,srediću neko pivo,možemo da blejimo"

"Nije problem,ajde zovi me kasnije kad budem bio pri sebi"

"E,jel' imaš i lopatu viška,zvao sam Džonija i on će da pripomogne"

"Čoveče zovi me kasnije,sredićemo sve,pusti me da spavam"

"Dobro to,ajde 'oćeš posle na PES"

"Aman,doćiću samo me pusti da spavam tako ti svega"

"E još nešto...." 

prekinuta veza....taman da ga ugasim....zvoni opet....

"Što se ne javljaš na telefon,jesi li ustao?"

"Nisam kevo,šta 'oćeš"

"Nahrani kera i pusti je malo da trčkara"

"Dobro posle,pusti me da spavam"

"Sredi malo kuću,dolaze nam gosti posle"

"Hoću"

"I operi sudove"

"Dobro,hoćeš još nešto?"

"Ne treba"

"Dobro,daj još malo da odspavam,pa ću posle"

"Ee i veš skupi"

"Dobro i usisaću samo me pusti da spavammm"

"E jel hoćeš....."

"Neću....ćao"........... prekinuta veza.........

Turn off......'fala kurcu....valjda imam i ja dušu.............

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb